Prachtige sieraden laten maken doet u bij Bellano. U heeft eindeloze mogelijkheden bij het ontwerp van uw sieraden op maat. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren en op basis daarvan een passend sieraad te ontwerpen. Wellicht heeft u zelf al heel duidelijk in uw hoofd hoe uw sieraad eruit moet komen te zien. Ook dan bent u bij Bellano altijd verzekerd van een origineel, tijdloos en uniek ontwerp.

Sieraden laten maken door Bellano

Indien u kiest voor Bellano om uw sieraden te laten maken, beginnen we dus met het ontwerp. Nadat de ontwerpfase is afgerond, sturen wij deze naar ons team in Azië. Daar wordt uw sieraad op maat geheel met de hand gemaakt. Wij kunnen uw sieraden laten bezetten met echte Swarovski kristallen. Ook heeft u de keuze voor goud of rhodium plating. Door de productie uit te besteden in ons team in Azië, kunnen wij handgemaakte sieraden voor een hele betaalbare prijs aanbieden.

Garantie op materialen

Bellano gebruikt alleen de beste materialen die met zorg worden geselecteerd. Daarom leveren wij een garantiecertificaat. Deze geeft u maar liefst twee jaar garantie op de gebruikte materialen voor uw sieraden. De exclusieve sieraden van Bellano zijn dus niet alleen uniek en tijdloos, ook hebben ze de hoogste kwaliteit. Kortom, een betaalbaar cadeau voor uzelf of een ander.

Sieraden van Bellano

U kunt bij Bellano terecht voor oorbellen, kettingen en armbanden. U maakt uw outfit echt af als u kiest voor een setje. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website. U heeft de keuze uit een ketting met bijbehorende oorbellen of kiest u toch liever voor een halsketting met bijbehorende armband? U kunt ook uw sieraden zelf laten maken of een van onze bestaande sieraden uitkiezen uit het assortiment. Een ding is zeker: u steelt geheid de show met onze sieraden ongeacht om welke gelegenheid het gaat.
Verzending
Wij verzenden uw sieraad uit onze collectie binnen twee dagen naar u. Verzending vanaf €50,- is gratis. U kunt uw bestelling eenvoudig via een Track- & Trace-nummer volgen. Wilt u meer informatie over onze sieraden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Bellano