Door hoogwaardige materialen te gebruiken zoals Rhodium plating bent u verzekerd van twee jaar garantie. Dat kunnen wij u bieden omdat de materialen die we gebruiken voor onze sieraden van de beste kwaliteit zijn. Naast de kwaliteit bent u er ook van verzekerd dat de materialen met zorg worden geselecteerd. Het ontwerp van de sieraden wordt in Nederland gemaakt. Nadat het ontwerp van een sieraad is goedgekeurd, gaat het naar ons team in Azië die zorgvuldig alle sieraden met de hand maken. Het feit dat ons productieteam in Azië zit, zorgt ervoor dat wij onze sieraden voor scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Soorten sieraden bezet met Rhodium plating

U kunt verschillende soorten sieraden, ingezet met Rhodium plating, bestellen in onze webshop. Oorbellen, armbanden en kettingen in verschillende designs die er allemaal voor zorgen dat u de show steelt. Kunt u niet kiezen? Kijk dan eens bij een van onze setjes. Zo maakt u uw outfit helemaal af. Ontdek ons uitgebreide assortiment vandaag nog en laat u verrassen door onze schitterende sieraden. Er zit vast iets voor u bij, want wij hebben sieraden als perfecte aanvulling ongeacht om wat voor gelegenheid het gaat: voor een bruiloft of een intiem etentje voor 2, van subtiel draagbare designs tot zeer uitgesproken sieraden.

Werkwijze Bellano

Het bestellen van sieraden bij Bellano is heel eenvoudig. U selecteert het sieraad van uw keuze en rekent deze direct via de website af met iDeal. Vervolgens sturen wij u het sieraad binnen twee dagen op per post. U ontvangt van ons een e-mail wanneer wij het product hebben verstuurd. De verzendkosten zijn kosteloos als u €50,- of meer heeft uitgegeven. Is het een cadeautje? Vermeld dit dan bij uw bestelling als extra notitie. Bellano pakt het sieraad dan kosteloos voor u in. Bestelt u vaker bij Bellano? Dan kunt u dit nog sneller doen door geheel kosteloos een account aan te maken.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Bellano