Ontdek de prachtige handgemaakte zilveren sieraden van Bellano. Van de lange zilveren oorbellen met zilveren swarovski kristallen tot en met de zilveren halsketting van Rhodium plating met een bijbehorende ovale hanger bezet met donkergrijze swarovski kristallen: wij hebben voor iedere vrouw wat wils. Chique, exclusief, origineel en toch ook subtiel geschikt voor zowel een formele als informele setting: het zijn slechts enkele kenmerken die de sieraden van Bellano omschrijven. Echt een zilveren sieraad op maat? Dan kunt u uw eigen ontwerp laten produceren door Bellano. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Productie handgemaakte zilveren sieraden

Handgemaakte zilveren sieraden maakt het team in Azië van Bellano. Op die manier kunnen wij namelijk de scherpe prijzen hanteren voor de luxe sieraden die u op de website kunt vinden. Uiteraard gebruiken wij daarbij enkel de beste materialen. Dat is ook de reden dat u twee jaar garantie krijgt op de gebruikte materialen.

Bestsellers onder de zilveren sieraden

Er zijn enkele zilveren sieraden die zeer populair zijn onder onze bezoekers. Als u dit sieraad wilt hebben, adviseren u er snel bij te zijn:

Naast zilveren oorbellen kunt u ook voor zilveren armbanden en kettingen bij Bellano terecht. Of wat te denken van een setje als finishing touch voor uw outfit.

Sieraden bestellen

Heeft u een sieraad dat u graag wilt hebben? Dan kunt u deze eenvoudig via iDEAL afrekenen. Indien u vaker bij Bellano bestelt, kunt u nog sneller bestellen door een account aan te maken. Uw handgemaakte sieraden verzenden wij binnen twee dagen. Zodra wij uw sieraden hebben verzonden, sturen wij u een e-mail.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Bellano