Voor de mooiste handgemaakte sieraden die ook nog eens betaalbaar zijn, bent u precies in de juiste webshop terecht gekomen. Voor iedere vrouw hebben wij een passend sieraad dat precies aansluit bij haar outfit. Wilt u de aandacht trekken op een chique en belangrijk evenement of gaat het om een subtiele finishing touch voor een informeel feestje? Met de sieraden van Bellano maakt u uw outfit helemaal af.

Betaalbare handgemaakte sieraden

De handgemaakte sieraden van Bellano zijn origineel, exclusief, trendy en toch ook betaalbaar. Dit is mogelijk omdat wij de productie uitbesteden naar Azië. Het ontwerp maken we in Nederland en wordt omgezet in het sieraad van uw dromen door ons team in Azië dat met veel vakmanschap en oog voor detail onze ontwerpen produceert. Naast vakmanschap gebruikt Bellano ook uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit voor haar sieraden. Voorbeelden zijn Swarovski kristallen, parels, gold en rhodium plating. Dat is ook de reden dat u maar liefst 2 jaar garantie krijgt op de materialen.

Welke sieraden kiest u?

Van rode zilveren ronde oorbellen ingezet met witte en AB kristallen tot aan een zwart witte choker halsketting bezet met zwart witte swarovski kristallen: u vindt naast oorbellen ook armbanden en kettingen in ons assortiment. De meest populaire sieraden in ons assortiment zijn:

U kunt uw outfit helemaal afmaken door te kiezen voor een van onze setjes.

Bestellingsprocedure

Sieraden kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze webshop. Bestelt u vaker sieraden bij Bellano? Maak dan een account aan; dat bespaart u nog meer tijd. Is de totaalprijs van uw bestelling hoger dan €50,-? Dan verzenden wij de sieraden kosteloos naar u toe. Is het een cadeau? Laat het ons weten, want de cadeauverpakking is gratis bij Bellano. Verzending vindt plaats binnen twee dagen. Wij sturen u een e-mail wanneer de sieraden aan de post zijn overgedragen zodat u precies weet wanneer het pakketje wordt bezorgd.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Bellano