Garantie op sieraden

Garantie van vierentwintig (24) maanden vanaf de datum van aankoop van uw sieraden in overeenstemming met de voorwaarden van deze garantie. De garantie dekt productiefouten die zichtbaar worden binnen 2 jaar na aankoop van het sieraad (“defecten”) . De garantie is alleen geldig indien het garantiecertificaat een datum heeft, volledig en juist is ingevuld (“geldig garantiecertificaat”).
Tijdens de garantieperiode hebt u het recht om eventuele fouten gratis te laten herstellen, indien u het geldige garantiecertificaat voorlegt.

De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven in het aankoopbewijs. Om aanspraak te maken op de garantie, bewaar de officiële aankoopnota of het verstrekte garantiebewijs en neem deze mee zodat Bellano uw sieraad kan beoordelen. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Bellano worden gerepareerd
Buiten de garantie valt:
– Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
– Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
– Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
– Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
– Bewerking door een andere partij dan Bellano (bijvoorbeeld voor het op maat maken van een ring).

Om lang te kunnen genieten van uw sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. Sieraden worden zorgvuldig gemaakt van duurzame materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.
Belangrijke tips voor het juiste onderhoud van en gebruiksregels voor uw sieraden:
• Bescherm uw sieraad tegen krassen en butsen.
• Vermijd het contact tussen uw sieraad en harde oppervlakken. Doe het niet aan boven een harde vloer.
• Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen en wanneer u gaat slapen of douchen.
• Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.
• Vermijd het contact tussen uw parels en cosmetica. Hun mooie glans en kleur kunnen worden beschadigd door contact met make-up, haarlak en parfum.
• Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.
• Gebruik alleen lauw warm water, zonder chemische toevoegingen.
• Bellano is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het dragen van de sieraden of door verkeerd of oneigenlijk gebruik.

Waarschuwing
Een Bellano sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een Bellano sieraad is geen speelgoed, houd het als los object / niet dragend dus uit de buurt van baby’s en kinderen!

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Bellano