U bent op zoek naar exclusieve sieraden die tegelijkertijd betaalbaar zijn? Neemt u dan zeker een kijkje in de webshop van Bellano. Bellano maakt handgemaakte sieraden die tijdens zowel een informele als formele gelegenheid zeker de aandacht trekken. Naast losse kettingen, armbanden en oorbellen kunt u ook voor diverse setjes terecht op de website. Zo maakt u uw outfit helemaal af.

Garantie op exclusieve sieraden

Alle sieraden die u in onze webshop ziet, maakt Bellano geheel op maat en met de hand. Bellano gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor hun sieraden. Bestelt u daarom een sieraad met Swarovski kristallen, gold of rhodium plating? Dan krijgt u daarbij een garantiecertificaat van twee jaar. Wij hebben voor iedere vrouw een passend sieraad: of het nu gaat om een eenvoudig, klassiek ontwerp of juist een meer uitgesproken en kleurrijk design.

Over Bellano

Bellano vindt dat sieraden net zo divers moeten zijn als de diversiteit van de vrouw. Soms heeft u namelijk een formele gelegenheid, terwijl u op een ander moment liever een sieraad draagt tijdens een meer informele setting. Ondanks de diversiteit van de ontwerpen van onze sieraden, zijn ze allemaal stijlvol, origineel en tijdloos. U ziet te allen tijde de liefde die Bellano heeft voor pure materialen. Denkt u daarbij aan parels, Swarovski kristallen en rhodium plating.

Werkwijze Bellano

Bellano maakt sieraden op maat. We gaan daarvoor met u in gesprek en inventariseren uw wensen. Ook als u nog helemaal geen idee heeft, komen we aan de hand van dit gesprek tot een ontwerp op maat dat in de meeste gevallen geheel bij u past. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd geven wij opdracht aan ons team in Azië om het sieraad te realiseren. Op die manier kunnen wij onze sieraden betaalbaar houden. Heeft u een sieraad of meerdere sieraden van €50,- of meer besteld? Dan verzenden wij de sieraden zodra wij deze binnen hebben kosteloos naar u toe. Is het een cadeau voor iemand anders of simpelweg voor uzelf? Laat het ons weten: de cadeauverpakking is gratis! Is het toch niet helemaal wat u had verwacht? Dan kunt u de sieraden binnen zeven dagen retour sturen.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Bellano